NEKOLIKO REČI O NAMA

Dobro koordiniran timski rad govori o nama

Volimo ono što radimo

Spoj vekovne tradicije, prepoznativ kvalitet i nove tehnologije stvaraju uslove za dalji razvoj i plasman naših proizvoda na novim svetskim tržištima.

VIZIJA/MISIJA

O našoj viziji/misiji

Ostvarene su saradnje sa francusko - belgiskom firmom ARUTUR-MARTIN, korporacijom CANDY, HOOVER, ROSIERES, ZEROWATT, IBERNA, KELVINATOR, OTSEIN i GASFIRE.

Naša vizija je da budemo kompanija koja stalno postavlja više standarde u pogledu kvaliteta proizvoda i zaštite životne sredine.

Vizija MBS-a je da u narednih pet godina postane jedan od tri najveća lidera u proizvodnji i plasmanu šporeta na čvrsto gorivo u Evropi.

Konstantnim implementiranjem novih tehnologija čuvamo i dalje razvijamo vrednosti stvorene tokom godina poslovanja.

Kompanija MBS neguje poslovnu politiku koja je zasnovana na odgovornosti prema potrošačima, inovativnosti ,raznovrsnom portfoliju i brendu kome potrošači veruju.

invej logo
REČI O ASORTIMANU

Naš asortiman

Osnovni asortiman prozvoda  su šporeti i peći na čvrsto gorivo / električni šporeti sa najvećim međunarodnim standardima kvaliteta. Fabrika je otvorila svoj put na evropska i svetska tržišta svojim stalnim razvojem i prilagođavanjem zahtevima različitih tržišta.

mbs-sporet-i-pec-na-drva
mbs-pec-na-pelet
Thermo-MAGNUM
mbs-sporet-i-pec-na-drva
Milan Blagojević nekada

Radimo na svakom aspektu planiranja

Fabrika je osnovana 1923 god. i od tada do danas je stvorila prepoznatljivi proizvođački brend tradicije i kvaliteta.

REČI O SERTIFIKATIMA

Sertifikati

Rukovodstvo MBS-a ima vodeću ulogu u primeni i stalnom poboljšavanju sistema upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, usaglašenog sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

sertifikat
sertifikat